Maanantai taas.. viikon ikävin päivä kun on koko työviikko edessä. Paras päivä viikossa on muuten perjantai, ei siksi että pääsisi ravinteliin riekkumaan, vaan koska koko ihana vapaa viikonloppu on vielä edessä!

Viime perjantaina kävin taas Menitassa hipelöimässä lankoja, ja tarttuihan mukaan taas tavaraa...


334402.jpg

Tennessee oli alessa, joten ihan vaan varmuuden vuoksi otin sitä pari kerää. Wonderwool on tällä hetkellä suosikkilankaani, joten sitäkin oli pakko saada lisää koska tottahan sitä on löydyttävä kaapista jos inspiraatio iskee. Regiasta on tarkoitus tehdä synttärilahjasukat, tosin saattaa olla että tämä jää haaveeksi, tulee nimittäin kova kiirus jos haluaa saada ne valmiiksi. No, jos ei kerkiä synttärisukiksi, niin valmistuvat sitten myöhemmin.

Ostin myös uudet setit 2- ja 2,5 -kokoisia sukkapuikkoja, koska jotenkin olen vanhoista seteistäni onnistunut hävittämään yhden puikon kummastakin...

Otsikossa mainittu valmis asia on sukat itselle. Lankana oli siis punasävyinen OnLinen 6-ply supersocke. Sukista tuli tosi mieluisat, ja ovatkin olleet koko viikonlopun ahkerassa käytössä.

334405.jpg

Vielä sain viikonloppuna lankani järjestettyä ja kuvattua ja tungettua yhteen kaappiin kaikki, joten vaatehuoneeseen vapautui useampi vetolaatikollinen tilaa. Hyvä minä :)