Ainakin mikäli A-Lehtien naisluonnetestiin on luottaminen ;)

Tällaiseksi minut kuvattiin:
"Aivosi toimivat ylikierroksilla. Mietit alituisesti, miten maailmaan saataisiin rauha, miten kehittyisit ihmisenä ja miten voisit helpottaa naapurisi ahdistusta. Sinua pidetään humaanina ja älykkäänä ihmisenä. Joskus tosin myös tosikkona, koska vaikkapa juhlissa riehakkuuden ollessa ylimmillään saatat aloittaa keskustelun sisäisen rauhan merkityksestä. Sinulle tekisi joskus hyvää jättää aivot narikkaan ja vain antaa palaa."

Tämän meemin nappasin Sikinsokin Sekaisin -blogista.

Käsityörintamalla valmistumassa salainen virkattu pikkuinen juttu, salomoninsolmuhuivi (kunhan pääsen ostamaan lisää samosta joka loppui), ja ihan uusi asia, nimittäin Ullan kasialoitusohjeella kärjestä aloitetut sukat. Ihan ekat kärkialoitussukat nämä, ja jotenkin olin ajatellut että paljon vaikeampaa olisi, mutta ihan kivasti nuo lähtivät sujumaan! Lisäksi ilmoittauduin mukaan laukkuvaihtoon, joten puuhaa, ja hauskaa sellaista, tulee riittämään!

Sitten vielä vihersilmämeemi jota olen vältellyt pidemmän aikaa. Nyt poimin mukaan Tainulilta, Kirahvijalkaisen kädet -blogista.

570093.jpg

Karmean huono kännykuva, juuri äsken näpsäisty, mutta kai siitä erottaa että vihreähän tuo silmänväri on... Oikeassa elämässä väri on aikalailla oliivinvihreä, enemmän kuin kuva antaa ymmärtää.