Tänään saapui viimeinen sny-paketti, ja sen lisäksi laukkuvaihdon laukku. Olipas tosi mukavia molemmat!
Sny:kseni paljastui Tiina, jolla ei itsellään ole blogia, ja laukuntekijäkaverikseni Linda, jolla ei myöskään ole blogia. Kiitos teille molemmille!

635450.jpg
Viimeinen sny-paketti oli tosi kiva, itse pakettikin oli ulkokuoreltaan ihanan nätti.

635454.jpg
Sisältä paljastui herkkuja, wienertoffeekahvia ja pistaasipähkinöitä, nam! Pähkinät katosivat heti kotiintultuani kummallisen nopsasti ;) ja iltakaffet keittelen tuosta ihanan tuoksuisesta kahvista. Paketista löytyi myös vyyhti koirankarvalankaa, joka on itselleni ihan uusi juttu ja tosi mieluinen. Kissanikin oli nenä väpättäen välittömästi paketin aukaisun jälkeen kiinni langassa, eikä olisi millään luovuttanut sitä minulle. Vyyhdistä varmaan tulee Tiinankin vihjaamat sukat, ja katsotaan miten käy, kuinka ovat aina kissankuolassa ;) Vielä oli paketissa mukana ihan oikea kirje, joka oli tosi mieluinen juttu, en ole varmaan kymmeneen vuoteen oikeaa kirjettä saanutkaan.

Kiitos Tiina, olet ilahduttanut minua paketeillasi kovasti kevään aikana!

Sitten laukkuvaihtoasiaa...
Lindan tekemä laukkuvaihtolaukku oli aivan ihana, musta, huovutettu ja söpö. Pisteenä i:n päällä ihanat rusetit. Tosi kiva vuorikangas pitää väskyn kuosissa, ja sisätaskut ovat tarpeelliset pikkutavaroille. Kiitos Linda!

635505.jpg
Mieluisen laukun teit!

Nyt lähden parvekkeelle päivää paistattelemaan, syömään kirsikoita ja väkertämään omaa laukkuvaihtolaukkuani!