Ja erityisesti Menita! Eilinen lankahankintamatka meni pieleen kun en muistanut putiikin menevän jo kuudelta kiinni. Kerkisin oven taakse vasta viisitoista yli, ja pimeänähän koko kauppa oli. No, pitää ajatella positiivisesti; rahat säästyivät seuraava langanostosreissua varten ;)

Seuraavaksi esittelen lupaamani sateenkaarikauhistussukat

380550.jpg

..aika järkyn väriset... Mutta ovat taas jalassa, ja aivan ihanan läpimät on varpaat kerrankin. Nää on kyllä sisätossussukkasukat, ei mahtuisi kumisaappaisiinkaan edes änkeämällä, mutta tuntuu kuin pilven päällä kävelisi :) Lopputulos on siis väristä huolimatta erittäin tyydyttävä.

Muuten on taas ollut hiljaista käsityörintamalla, mieli tekisi aloittaa vaikka mitä, mutta olen yrittänyt pitää itseni kurissa, eli jotain pitää aina saada valmiiksi ennen uuden aloittamista. Muuten keskeneräisten töiden määrä vain jatkaa kasvuaan.

Bussimatkoilla töihin ja töistä olen kuitenkin vääntänyt tätä:
380548.jpg

eli salomoninsolmuihuivia kaverille. Väri on armeijanvihreä tilaajan toivomuksen mukaan, vaikka kuvassa näyttää oliivinvihreältä. Vielä ainakin kymmenen kerrosta ennen hapsuja, tarkoitus on saada aikaiseksi mahdollisimman suuri huivi.