Tulipa vaan mieleen listata keskeneräiset nyhräykset, kuvattomasti tosin koska kamera&ufot kotona ja minä kaffetauolla töissä :)

1. Virkattu kesäkäsilaukku vaaleanpunaisesta kotiväestä. Laukkuosa valmis (virkattu ihan peruskiinteilläsilmukoilla) ja kahvat olemassa. Vuorikangas ja vetoketju puuttuvat ja kokoaminen ei edisty.

2. Apupupu, jolta puuttuu toinen käpälä. Vanunostoyritykset ovat epäonnistuneet kerta toisensa jälkeen "ei-oo-hon". Kokoamista (ja käpälää), täytettä ja nassua vailla valmis.

3. Haarukkapitsihuivi luonnonvalkoisesta nallesta on vasta ..tai edelleen.. kolmannessa kerroksessaan. Ei vaan edisty, koska haarukan käyttö on hirmuisen tylsää.

4. Fifi, joka menossa äidille äitienpäivälahjaksi. Eilen tein neljä kerrosta, vau! Tämän suhteen olisi syytä aktivoitua asap.

5. Pääsiäislomalla aloitettu salomoninsolmuhuivi valkoisesta samoksesta. Tämä on menossa työkaverille lahjaksi jos ja kun jonain päivänä valmistuu.

6. Musta bolero nallesta Novitan ohjeella. Vasta takakappale puolessavälissä. Edistyy hitaasti...

7. Koristetyynynpäällinen valkoisesta Hawaii -langasta. Valmiina alle 10cm. Kamalaa lankaa joka ei houkuttele yhtään. Ja tätä hirvitystä on kuusi kerää plus toisessa värissä vielä kuusi lisää. Auh...

Siinä tämänhetkiset. Mieli tekisi aloittaa taas lisää, ja varmaan yhdet perussukat tänään aloitankin. Sukat pitää aina olla kutimella! Nyt olen jo selvinnyt salaisen sukankutojan sukankudonnan aiheuttamasta kykyjen riittämättömyys -paniikista, ja reippaasti aion tarttua uusiin haasteisiin sukkienkin saralla. Ensin kuitenkin ihan perussukat viime vuonna ostamastani Regia 4 Ply Wool Jacquard Brussel -langasta.