Löysin hupaisan kissanpesän ohjeen, ja innostuin tietysti että omalle kisulle tuollainen pitää saada. Niinpä piipahdin eilen Menitassa hakemassa huovutukseen sopivaa villalankaa. Ikinä en ole ennen huovutusta kokeillut, mutta nyt aion testata miten pesukonehuovutus toimii. 

Menitan saalis
337865.jpg

Nuo vyyhdit ovat siis villalankaa huovutukseen ja tuo Candy-lanka halusi alennuskorista mukaan kotiin ..tietääkö kukaan onko olemassa lankahamstraajien AA-kerhoa??!!

Muutama jämäkerä huovuttuvaa villaa löytyi myös kotoa, ja koska nuo vyyhtien langat osoittautuivat eripaksuisiksi (en sitten kaupassa tajunnut kiinnittää asiaan huomiota), päätin tehdä koetilkkuja kolmesta langasta.

338317.jpg

Vasemmalla yläkulmassa vihreää Virolaista Maali -villalankaa (tästä on päästävä eroon, koska en ole vihreän ystävä, eikä väri totisesti ole mitenkään silmiähivelevä), oikealla ylhäällä ohuimmasta langasta, sinisestä vyyhdistä tehty testipala ja alhaalla harmaasta vyyhdistä jonka lanka oli paksuudeltaan vihreän ja sinisen välissä. Kaikkia on kudottu 7-puikoilla 20 silmukkaa leveydeltä ja 20 kerrosta sileää neuletta.

Mittasin myös nuo tarkemmin ja kirjasin jopa ylös, joten tänään olisi illalla tarkoituksena tunkea tuotokset pesukoneeseen ja katsoa mitä 40-asteen pesu saa näille lappusille aikaan. Epäilys kuitenkin on että ainakin tuota sinistä lankaa olisi syytä kutoa kaksinkertaisena. No, ans kattoo miten käy.

EDIT: Klo 09.45 *300* kävijän raja meni rikki, WOOHOOO!! :D