On aina yhtä ikävää palata lomalta töihin :( ...että lottomiljoonia odotellessa tässä ;) Oltiin viikko työpaikan mökillä Salon lähellä ja oli tosi mukavaa. Säät eivät hellineet, oli epävakaista ja viileää mutta sehän ei meitä haitannut, saunottiin ja uitiin, syötiin ja metsäretkeiltiin, kalasteltiin ja lötköiltiin oikein urakalla. Ihanan rentouttavaa oli. Yhtenä päivänä käytiin Salossa, josta tietty bongasin paikallisen käsityöpuodin (nimi valitettavasti jo unohtunut) jossa oli loistavat valikoimat ja halvalla kaikkea kivaa. Mukaan tarttui taas tavaraa urakalla.

873319.jpg

Pari puisia käsilaukun kahvoja EUROLLA, pari pakettia kirjoneulelankapidikeapuvälineitä (kai noilla joku "oikea" nimikin on!?) myös eurolla, pussi (4 kerää) punakirjavaa lisa coloria 5 €, pussi (7 kerää) heleniä 5 € ja vyyhti haalean roosaa kamenaa 5 €. Kyllä taas hykertelin tyytyväisyydestä saalispussukkani ääressä kun avokki vaan pyöritteli silmiään epäuskoisesti ja naureskeli.

Tuonne möksälle virkkailin parit tummansiniset patalaput novitan pirta-langasta, koska kaikki siellä olleet patalaput olivat kuvottavan kulahtaneita. Näistä tuli oikein kivat ja toivoakseni menevät hyötykäyttöön tuolla :)

873313.jpg

Virkkailin kotosalla muuten vielä yhden patalapun onlinen inhottavasta paakkuisesta indra-langasta... pääsin eroon onneksi edes yhdestä kerästä!

873312.jpg

Kerkisin myös käsityömessuille Wanhaan Satamaan sunnuntaina, sieltäkin toin vyyhdin mukanani. Ihanaa värjäämätöntä lanoliinilta tuoksuvaa villaa, josta kuva myöhemmin. Ei ole mitään suunnitelmia tuon varalle, mutta onhan sitä kiva hipelöidä ja kissatkin tykkäävät nuuskutella.