Pitäisiköhän sitä alkaa napostelemaan jotain vitamiineja kun tuntuu että ei jaksa pitää silmiä auki?! Väsyttää vaan aamusta iltaan, vaikka ottaisi päikkäritkin töiden jälkeen. En kyllä muista koska olisin tuntenut itseni millään tavalla pirteäksi. Mutta kai se näinkin menee, valveen ja unen rajalla keikkuen. Onneksi kuljen kaikki matkat julkisilla liikennevälineillä enkä nukahtele rattiin!

Kesää kaivatessa täytyy muistella mukavia lämpimiä ja valoisia uimarantapäiviä puiden siimeksessä,torkkuja laineiden liplattaessa ja ötököiden suristessa...

296814.jpg

Ystävällä on tupaantuliaiset viikonloppuna, ja tuossa lounastauolla pälkähti päähän että mitäs jos tekisi tossut pikku lahjaksi. Kasipalatossukat olisi mukavan nopsa ja hauska malli, joten taidan kokeilla kaksinkertaisesta harmaasta nallesta kotona illalla jotta millaista jälkeä syntyy.

Mietin myös tuota SNY -juttua jota olen suurella kiinnostuksella sivusta seurannut. Kaikki vaikuttivat kovasti tykkäävän hommasta, ja itsekin alkoi tehdä mieli osallistumaan. Joskohan sitä seuraavalla kierroksella, mikäli sellainen joskus tulee, ottaisi osaa itsekin.