Tuolla aiemmin kerroin tekeväni kissanpesää. Ohjehan on siis täältä, ja tarkoitus on huovuttaa lärpäke ja kuivatella huovutettu tekele vadin päällä, sellaiseksi pyöreäpohjaiseksi villapesäksi :)

369203.jpg

Yläpuolisessa kuvassa pesän nykyvaihe, toimii hyvin lankapussukkana nyt. Reunoja olen kutomassa parhaillaan, ja kohta pääsee siis huovutushommiin. Alapuolella olevassa kuvassa pesän pohja, ihan vaan huvin vuoksi kuvattuna.

369210.jpg

Tämä ei nyt jotenkin ihan vakuuta, tuntuu siltä että tuo "pesä" ei ole ollenkaan oikean muotoinen tai kokoinen. No, saas nähdä mitä pesukoneesta aikanaan paljastuu.

Tänään töiden jälkeen otin päikkärit ja heräsin siihen että sain hauskan idean. Jämänyttyröitä paksusta langasta löytyy kaapista, katsotaanpas miten onnistuu villasukat kympin sukkapuikoilla! Nopsasti tuli valmiiksi ensimmäinen sateenkaarisukka, josta kuva alla. Sukan paksuus lähentelee huopatossua,hih hih. 

Lankana Novitan Candy ja joku nimetön tuntematon sateenkaarivärjätty KAUHISTUS. 
Erityisesti tuo vihreä ja keltainen vihlovat silmiä, mutta lämpimältä tuntuu ja 
viluvarpaana se on tärkeintä!

369214.jpg

Fifikin on vähän edistynyt. Hiljalleen kyllä, ja vähän turhan tiivis siitä tulee. No, mitäs käytän kakkosen pyöröjä... Seuraavan teen kyllä paksummilla puikoilla että tulee ilmavampi ja "pitsisempi".

369212.jpg


Lankana tuossa on Baronesse Mohair, joka on kyllä tosi kivaa huivilankaa. Siitä tulee myös mukavia salomoninsolmuhuiveja.